OM OSS

Lykken ByggConsult AS er et konsulentfirma innen byggebransjen. Når du skal bygge et hus eller hytte, så kan vi ta alt av papirarbeid knyttet til din byggesak, og vi kan kontrollere at kvaliteten i bygget tilfredsstiller dagens krav. I noen tilfeller kan vi også hjelpe kunder med byggeprosessen fra A-Å.

Foretaket ble etablert i 2012 av Andreas R. Lykken. Vi startet opprinnelig med trykktesting av boliger, kontroll av nye boliger og våtrom, samt taksering. Etter hvert har vi utvidet til tegning, prosjektering og søking. Vi kan med andre ord bistå med alt i en byggesak hvis kundene ønsker det. Normalt benytter kundene våre entreprenører fra sitt nærmiljø, som de har en kjennskap eller relasjon til. Vi tar oss av papirarbeidet og kontroll av bygget.

Etter disse årene vi har drevet, så har vi opparbeidet oss god erfaring med både nye og eldre bygg, og hva som kreves innenfor rehabilitering og nybygging. Vi tar på oss din byggesak, og kan hjelpe deg med å få bygget det huset eller hytten du ønsker deg.

Vår visjon er at du som bygger ditt nye hjem eller hytte i dag skal få et bygg som tilfredsstiller alle myndighetskrav, men som også blir et funksjonelt bygg av høy kvalitet som dere kan få glede av i generasjoner.

Lykken ByggConsult AS har sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven

VÅRE ANSATTE

Per Øyvind Sælid

TLF: 416 09 441  

Tore Rogne

TLF: 415 59 041 

Design © 2017 by Digitec